Home Partners

Becom

Becom is de Belgische e-commerce associatie die je misschien kent van het kwaliteitslabel Verified by Becom. Zo controleren we jaarlijks enkele honderden shops en reiken we dit kwaliteitslabel uit aan zij die voldoen aan de huidige e-commerce wetgeving. Met Local Day willen we onze Belgische webshops extra in de verf zetten. Uitgerekend op Black Friday.  Zo geven we onze lokale (online) economie een stevige duw in de rug en helpen we de consumenten makkelijk hun favoriete winkel terug te vinden in de internationale korting-jungle van die dag.

meer info
PostNL-logo

PostNL

PostNL België is de specialist in logistieke oplossingen binnen België, Europa en de rest van de wereld. Door het bundelen van de krachten kan PostNL in België een totaalpakket aanbieden van pakketten, pallets, multicolli en GDP-geconditioneerd transport. Hierdoor heeft PostNL in België een sterke kennis van zowel het B2C als het B2B netwerk.

meer info

Pluxee

Pluxee (vroeger Sodexo BRS) steunt actief de lokale handelaars en initiatieven zoals de Local Day. Zo moedigen de cheques van Pluxee jou aan om te kiezen voor duurzame, gezonde en lokale aankopen. Pluxee de levenskwaliteit en koopkracht van jou als consument verbeteren dankzij maaltijdcheques, ecocheques, cadeaucheques en Sport & Culture –cheques. Ontvang jij Pluxee cheques? Ontdek leuke Belgische webshops die deelnemen aan Local Day waar jij online kan betalen met je Pluxee cheques.

meer info