Op 29 november 2024 is het Local Day. Je vindt hier alle Black Friday-aanbiedingen van meer dan 150 Belgische webshops terug op één enkel platform.

Black Friday = Local Day

Becom stimuleert e-commerce in België

Becom de initiatiefnemer van Local Day, is dé Belgische e-commerce Federatie.

Met Local Day willen we onze Belgische webshops extra in de verf zetten. Zo geven we onze lokale (online) economie een stevige duw in de rug en helpen we de consumenten makkelijk hun favoriete winkel terug te vinden in de internationale korting-jungle van die dag.

Becom

Sodexo BRS wordt Pluxee!

Pluxee (vroeger Sodexo BRS) steunt actief de lokale handelaars en initiatieven zoals de Local Day. Zo moedigen de cheques van Pluxee jou aan om te kiezen voor duurzame, gezonde en lokale aankopen. Pluxee de levenskwaliteit en koopkracht van jou als consument verbeteren dankzij maaltijdcheques, ecocheques, cadeaucheques en Sport & Culture –cheques.

Ontvang jij Pluxee cheques? Ontdek leuke Belgische webshops die deelnemen aan Local Day waar jij online kan betalen met je Pluxee cheques.

Pluxee
PostNL-logo

Het Belgische ondernemerschap ligt ons bij PostNL nauw aan het hart en verdient onze steun.

PostNL heeft zich de afgelopen jaren ook sterk lokaal verankerd in België. Zo bezorgen de PostNL chauffeurs vanuit verschillende depots in Vlaanderen en Wallonië pakjes in alle uithoeken van het land, opent in oktober een tweede hoogtechnologisch sorteer-en distributiecentrum, waar pakjes aan extreem hoge snelheid over de sorteerband rollen en breiden we het Belgische netwerk van PostNL-punten elke dag verder uit.

 

PostNL