Op 25 november is het Local Day. Je vindt hier alle Black Friday-aanbiedingen van meer dan 250 Belgische webshops terug op één enkel platform.

Black Friday = Local Day

SafeShops.be stimuleert e-commerce in België

SafeShops.be, initiatiefnemer van Local Day, is de Belgische e-commerce vakvereniging.

Met Local Day willen we onze Belgische webshops extra in de verf zetten. Zo geven we onze lokale (online) economie een stevige duw in de rug en helpen we de consumenten makkelijk hun favoriete winkel terug te vinden in de internationale korting-jungle van die dag.

SafeShops.be

Volg, ontvang, verzend. Alles in 1 app

Met de My bpost app beheer je al jouw pakjes in één app. Volg al je pakjes, ook die van andere bezorgers. Kies zelf waar bpost je pakjes aflevert als je niet thuis bent. En nieuw: maak een verzendlabel aan om een pakje te versturen en druk het zelf af of laat het afdrukken in je postkantoor of postpunt.

bpost

Ontdek alle voordelen van Sodexo

Met zijn maaltijdcheques, ecocheques, cadeaucheques en Sport & Culture cheques, levert Sodexo diensten die de levenskwaliteit van de consumenten willen verbeteren.

Heb jij een van bovenstaande online betaalmiddelen? Er zijn tal van webshops die deelnemen aan Local Day waar je online kan betalen met de Sodexo-Cheques.

Sodexo