Op 29 november 2024 is het Local Day. Je vindt hier alle Black Friday-aanbiedingen van meer dan 150 Belgische webshops terug op één enkel platform.

Black Friday = Local Day

Becom stimuleert e-commerce in België

Becom de initiatiefnemer van Local Day, is dé Belgische e-commerce Federatie.

Met Local Day willen we onze Belgische webshops extra in de verf zetten. Zo geven we onze lokale (online) economie een stevige duw in de rug en helpen we de consumenten makkelijk hun favoriete winkel terug te vinden in de internationale korting-jungle van die dag.

Becom

Sodexo BRS wordt Pluxee!

In december verandert Sodexo BRS van naam en wordt Pluxee. Waarom? Om jou nog meer te laten genieten van wat er echt toe doet in het leven.

Ontvang jij Pluxee cheques? Ontdek  leuke  Belgische webshops die deelnemen aan Local Day waar jij online kan betalen met je Pluxee cheques.

Sodexo
PostNL-logo

Het Belgische ondernemerschap ligt ons bij PostNL nauw aan het hart en verdient onze steun.

PostNL heeft zich de afgelopen jaren ook sterk lokaal verankerd in België. Zo bezorgen de PostNL chauffeurs vanuit verschillende depots in Vlaanderen en Wallonië pakjes in alle uithoeken van het land, opent in oktober een tweede hoogtechnologisch sorteer-en distributiecentrum, waar pakjes aan extreem hoge snelheid over de sorteerband rollen en breiden we het Belgische netwerk van PostNL-punten elke dag verder uit.

 

PostNL